FANDOM


Edward Vlasveld (1964) is een Nederlandse Tuinarchitect. Ontwerpen

Edward Vlasveld begon zijn loopbaan als leerling en later meester jachtbouwer in de luxe jachtbouw industrie. Eind jaren-80 heeft hij gekozen voor zijn liefde en passie; de Tuin- en Landschapsarchitectuur. Na een universitaire titel in de Tuinarchitectuur van een japanse univeriteit, gecombineerd met stage perioden op Hawaii,Las Vegas en Italie deed Vlasveld beslissen te beginnen als ondernemer in 1999. Edward Vlasveld werd vanaf 2002 internationaal operatief en heeft wereldwijd design tuin-en landschap projecten ontworpen op high-end niveau. In 2007 ontwierp hij de nieuwe externe huisstijl voor BMW en Mc Donalds terreinen. Sinds 2010 is Tuinarchitect Edward Vlasveld ook gevestigd in Duitsland en sinds 2012 ook in Belgie. In tegenstelling tot de in de media bekende ontwerpers houd Vlasveld zich in de media zoveel mogelijk een lay-low strategie aan omwille van zijn high-profile clientele. Vlasveld staat bekend om; zijn hoogwaardige constructies en visuele effecten, zijn diversiteit aan verschillende stijlen en indrukwekkende high-end aanpassingen gerelateerd aan vastgoed uitstraling. www.ffstyles.com

Vlasveld ontwierp en realiseerde tevens outdoor meubilair. In 2007 lanceerde hij op de Salone di Mobile de Lounge set “Monaco”

In 1999 lanceerde Vlasveld een high-end product op het gebied van buiten terassen voor zowel de particulier als de overheid.

De commerciele projecten van Vlasveld omvatten grotendeels de publieke imago’s van multinationals op vrijwel alle vakgebieden. In dit voorbeeld een electronica concern.

tekening 34

In de particuliere sector zijn het voornamelijk stand-alone projecten in exacte stijlen,...hier een Engelse stijl weergegeven

English Garden

In 2011 lanceerde de Tuin-en Landschapsarchitect een publiek ontwerp voor de stad Stavanger in Noorwegen

This article uses material from the Wikipedia article Edward Vlasveld, that was deleted or is being discussed for deletion, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Unported License.
Author(s): KylieTastic Search for "Edward Vlasveld" on Google
View Wikipedia's deletion log of "Edward Vlasveld"
Wikipedia-logo-v2

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.