FANDOMAlex Macovei(Puta Sobolonita de'Copacio) este o specie preistorica de primata care a trait acum 200 milioane de ani in zona euro-australiana pe tot continentul asiatic pana in N-V Romaniei iar primele exemplare de Alecsi Macovei au aparut pe Insula Maco din sudul Australiei.Primele fosile au fost descoperite in cartierul Zorilor din orasul Cluj-Napoca.Cercetatorii din toata lumea au fost foarte uimiti deoarece s-a descoperit cea mai fabuloasa specie de animal terestru a tuturor timpurilor.Specia de primata seamana foarte mult cu oamenii dar este un mamelo-ichtihoman deoarece dadea nastere prin icre dar le oferea puilor lapte produs de glandele mamare.Denumirea specilor femine era Alexis Macovei.Specia a fost declarata cel mai prost mamifer existent vreodata.Avea encefalul cat un bob de fasole.

MEDIUL DE VIATA

Acest animal traia in pesteri si in apropierea muntilor deoarece vana mamuti in haite iar cand era lipsa de hrana isi manca unghile de la picioare.

Tipul de clasificare: Numele stiintific:
Regn: Animalia
Increngatura: Cocosata
Clasa: Icrablana
Ordin: Primata
Familia: Macovidae
Gen: Pisata
Specie: Puta Sobolonita de'Copacio

Specile erau impartite in ierbivore si carnivore iar cele ierbivore se hraneau cu mure si nuci.Specia isi chemau femelele oferindule secretile nazale din nas pe un betigas.Acestea erau cele mai urat-mirositoare lichide din lume vie.

CARACTERISTICI GENERALE

Alex Macovei avea 2 ochi mici iar organele de simt erau foarte nedezvoltate dar acesta se baza pe tarpani,o specie de cai preistorici care erau foarte inteligenti.Ei semanau foarte bine cu oamenii deoarece pe palma si pe talpa nu avea par.Culoarea blanii era maro-portocalie.Specia era in continua inmultire,ajungand pana la 200 de milioane de indivizi pana la sfarsitul erei Mezozoice cand hrana de pe pamant a disparut timp de 25 de ani.

REPRODUCEREA

Femelele nasteau cate 4-5 pui pe anotimp iar acestia erau crescuti de fratii lor mai mari iar femela le dadea doar lapte,in rest masculii ii ingrijeau cu hrana materiala.

This article uses material from the Wikipedia article Alex Macovei, that was deleted or is being discussed for deletion, which is released under the Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Unported License.
Author(s): Ana Bykova Search for "Alex Macovei" on Google
View Wikipedia's deletion log of "Alex Macovei"
Wikipedia-logo-v2

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.